![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
Problema e legata de un joc.
Situatia e: - l-am instalat - l-am jucat cam 6 ore (sau mai bine zis a stat 6 ore deschis), timp in care totul a fost ok Cand am intrat a doua oara in joc, surprise: nu se mai aude, iar la options, reglajele de volum se vad "grey"(ca sa zic asa), ca la o setare la care nu se poate umbla. M-am chiombit prin "manual" si scrie ca are nevoie de DirectX 9.0c, pe care oricum il instaleaza la ... instalare Singura chestie care ma roade e ca intre timp am mai instalat un joc, cu alt DirectX (teoretic mai nou). Cand am vrut sa reinstalez dx9c nu a facut nimic - semn ca versiunea pe care o am e aceea sau mai noua. Stie cineva ceva - ce sa-i fac? N-as vrea sa renunt asa usor.... Multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
N-am avut problema, dar deobicei ele apar de la driveri. Gen driver placa vido, driver placa de sunete. Verifica sa ai ultimul directx si ia ultimele drivere de la placa vido si de sunete si incearca din nou.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:53 PM |