![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
Problema e legata de un joc.
Situatia e: - l-am instalat - l-am jucat cam 6 ore (sau mai bine zis a stat 6 ore deschis), timp in care totul a fost ok Cand am intrat a doua oara in joc, surprise: nu se mai aude, iar la options, reglajele de volum se vad "grey"(ca sa zic asa), ca la o setare la care nu se poate umbla. M-am chiombit prin "manual" si scrie ca are nevoie de DirectX 9.0c, pe care oricum il instaleaza la ... instalare Singura chestie care ma roade e ca intre timp am mai instalat un joc, cu alt DirectX (teoretic mai nou). Cand am vrut sa reinstalez dx9c nu a facut nimic - semn ca versiunea pe care o am e aceea sau mai noua. Stie cineva ceva - ce sa-i fac? N-as vrea sa renunt asa usor.... Multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Mai bine incerci sa reinstalezi driver-ul placii de sunete.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:49 PM |