![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
salutare. daca poate cineva sa ma ajute cu o schema electrica pt ce e in poze.spar sa se vada cat de cat. am toate firele care ies dar nu stiu unde sa le leg.toate firele is pe culori.
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
m-am uitat la mufa de la cutia de viteze si am pus si aparatul de masura dar nu imi dadea ca am curent.de la mufa de la cutie era numai un fir nu doua, dar la schimbator is doua fire maro(ca si de la cutie)si la acel fir era curent. mufa de care mi-ai zis o pun in atasament, dar nu are curent.nici nu stiu pt ce e.si mai este o mufa alba care nici aia nu stiu pt ce e.si ultima de care zic e tot langa schimbator.daca stie careva pt ce is mufele alea va rog sa-mi spuneti si mie.
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:13 PM |