![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 9-November 05 From: Sibiu Member No.: 92 ![]() |
asta am patit acum 2 zile ca am parcat in fata blocului pe locul unui vecin , cica era locului si mi-a lovit masina intentionat dar nu a mai plecat de acolo ca sa pot sa ii fac poze si sa il reclam la Politie, cred ca are bani si nu are ce face cu ei
-------------------- prostul invata din greselile lui, desteptul din ale altuia
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
si daca nu ai unde parca nici 1 km mai incolo?!
nu spun ca sunt de acord cu a bloca o masina parcata. mi s-a intamplat de destule ori sa stau langa masina si sa astept sa vina al de m-a blocat (n.b. era barbat de fiecare data, si nu lasase biletele cu nr. de tel, sau avarii...), si m-am enervat, evident, si l-am certat cand a aparut... DAR, chiar nu putem intelege ? chiar nu ni s-a intamplat niciodata tuturor sa si blocam, sa fim si blocati?!!! este necesar sa scuipam pe masinile alea sau sa ne punem problema spartului cauciucurilor, etc?! eu ii intrebam pe aia de care va spuneam,si care aveau niste gargarite de masini : "domne, daca imi puneam mintea sa o imping cu tancul,nu plangeai langa ea? ridicau din umeri si cereau scuze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:25 AM |