![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 9-November 05 From: Sibiu Member No.: 92 ![]() |
asta am patit acum 2 zile ca am parcat in fata blocului pe locul unui vecin , cica era locului si mi-a lovit masina intentionat dar nu a mai plecat de acolo ca sa pot sa ii fac poze si sa il reclam la Politie, cred ca are bani si nu are ce face cu ei
-------------------- prostul invata din greselile lui, desteptul din ale altuia
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
QUOTE (florin83) numai eu n-am treaba cu vecinii.. in privinta asta ne intelegem..
![]() si pe mine m-a blocat o proasta cu un matiz de firma sapt trecuta..eu aveam masina parcata pe trotuar, perpendiculara cu strada (ca mine mai erau 4-5 masini - asa se parcheaza acolo ca sa fie mai multe locuri) si ea a lasat-o pe avarii in fata mea.. trebuia sa ajung pe titulescu (de pe mosilor) in 15 min. A venit aia dupa ~20 min. Tip la ea si ea cica: "ce vrei, daca n-am gasit unde sa parchez" Ma duc spre ea sa-i zic cateva, timp in care ea sare repede in masina, incuie usa si pleaca cu scartz grav.. :unibrow: De parca sunt cine stie ce matahala ![]() Asta pe langa "suvenirurile" lasate pe masina in timp ce asteptam.. :D Cred ca ai desumflam cauciucurile ![]() 2.lasi masina scoasa din viteze ca cel blocat sa o poata impinge ![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:25 AM |