![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
salutare. daca poate cineva sa ma ajute cu o schema electrica pt ce e in poze.spar sa se vada cat de cat. am toate firele care ies dar nu stiu unde sa le leg.toate firele is pe culori.
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sticla spate de pe stop nu stiu daca nu cumva e turnata cu totul.un stop sh nu are mare valoare cateva sute de mii.pt marsalier verifica pe cutia de viteze sonda de marsalier.cu stergatoarele nu stiu ca e prea complicat pt mine.la ceata sa verifici lacasurile pt bec din spate si cu o lampa de control sa vezi daca vien curent.si sau becurile.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
multumesc de informatie. becurile is bune.
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Marcel D. ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 689 Joined: 25-July 07 From: Corusu Member No.: 1,035 Car: E39 + E46 Engine: M52 2.0 150CP + M43 ![]() |
Trebuie sa vezi firele care ies din cutie de la contactul de marsarier, sa vezi daca sunt cuplate si sa incerci sa le urmezi pe sub mocheta, sa nu fie taiate, cum erau la mine la cel alb. Spor la cautat si la munca.
-------------------- Marcel D.
BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction ---------------------------------------- ex E30 318i, ex E30 324d |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:02 PM |