![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
salutare. daca poate cineva sa ma ajute cu o schema electrica pt ce e in poze.spar sa se vada cat de cat. am toate firele care ies dar nu stiu unde sa le leg.toate firele is pe culori.
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
nu cred ca poti. pentru ca tu ai motor in 4 cilindri si nu ai sonde pentru a-ti indica tie ce arata acolo. chesti aia a fost pusa pe mot in 6 cilindri. deci eu zic ca iti iei gandu.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
si inca o rugaminte.. cineva mi-a pus un fir de la maneta pt stergatoare si acestea imi mergeau tot timpul,trebuia sa scot siguranta.ieri am scos firul si acum merge dupa cum trebuie dar tot nu se opreste ci merge pe temporizare....da-mi te rog o idee ce sa fac pe unde sa ma uit.multumesc
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:06 PM |