![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 9-November 05 From: Sibiu Member No.: 92 ![]() |
asta am patit acum 2 zile ca am parcat in fata blocului pe locul unui vecin , cica era locului si mi-a lovit masina intentionat dar nu a mai plecat de acolo ca sa pot sa ii fac poze si sa il reclam la Politie, cred ca are bani si nu are ce face cu ei
-------------------- prostul invata din greselile lui, desteptul din ale altuia
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
offf, florine! parca tu n-ai sti ca intr-adevar nu ai unde parca. iar cand ai un job care presupune deplasare cu masina si opriri obligatorii este sinistru cu adevarat. ca si tu te grabeai, e partea a doua.
chiar nu putem sa privim lucrurile si din alt punct de vedere decat cel personal?! no coments. si insistenta asta cu femeile care sunt mai rau decat barbatii...sa fimseriosi! am propus mai demult sa numaram intr-o zi cati colegi de trafic ne incurca/enerveaza, si sa vedem cati sunt femei si cati barbati...asa, de curiozitate ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:12 AM |