![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
In vara as vrea sa vopsesc masina si m-am cam plictisit de alb (masina precedenta tot alba era) si ma gandeam la un albastru in genul celui din poza.
Pt a trece culoarea noua in cartea de identitate si in talon trebuie sa mai trec pe la RAR, nu? or sa-mi faca inspectia totala sau decat la culoare o sa se uite? aveti idee cat costa o astfel de operatiune si cat o sa stau fara talon? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
trebuie sa mergi la rar si iti face numai constatare pt culoare si iti modifica in carte culoarea, dupa care trebuie sa mergi la un birou care face acte pt inmatriculare unde iti va face o fisa de pt schimbare de culoare.trebuie sa ai o chitanta de la bcr de 30 lei (taxa certificat), dupa care mergi la politie.fisa trebuie (cred) vizata de primaria de domiciliu.
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 04:22 PM |