![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Salutare tuturor. Iote pe ce-am pus mana, acu cateva zile.... Noroc mare, un singur proprietar in RO - neamt pe jumatate, 140.000 km reali, 2500 cmc, 110kW (154 Cp) etc etc etc.
Azi i-am pus niste jante RIAL, achizitionate de la Interceptor + anvelope noi ![]() In plan: -curatarea interiorului (care este impecabil, insa este prafuit rau de tot) -o vopsea noua (cognac metal) -amortizoare fata+spate de schimbat + placute de frana Nu pot sa spun decat ca-s orgasmat in totalitate ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
![]() Dar asta e... sa te bucuri de noua achizitie! Mai era un Fiat 1800 in stare superbuna, de vanzare prin vecini, nu stiu daca avea acelasi tip de caroserie. De fapt sigur era mai mare... Nu stiu daca s-a dat sau nu, ca mai dispare din cand in cand si dupa o perioada iar apare. Am fost foarte aproape in achizitionarea unui 1800, insa m-au cam speriat preturile la piese (culmea, inca se mai gasesc in italia) Motorul are 6 cilindrii in linie, se aude extraordinar de misto, e un vis masina, ca sa nu mai vorbim de fiat 2300 ![]() grila din fata + ochelarii de faruri + baghetele nichelate de pe bot....aproape 1000 E ![]() This post has been edited by Sportivu: Aug 20 2007, 11:57 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:42 AM |