![]() |
![]() |
![]()
|
|||||||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
M-am gandit sa mai postez si eu...cu ultimile noutati.
Am achizitionat in sfarsit masina pe care mi-am dorit-o, un E46 sedan din 2000 -320 i-. Masina are pachet crom, lumini pachet business, climatronic, trapa electrica, oglinzi electrice rabatabile electric, retrovizoare cu senzor (se intuneca automat), 6 airbaguri, parctronic, audio Harman Kardon. Arata absolut impecabil (interiorul e ca nou) si sunt foarte mandru si multumit de ea! Am cateva poze desi e cam nespalata (mai ales interior)cateva poze: This post has been edited by Alexxx: Aug 9 2007, 12:12 PM |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
15 min mi se pare cam mult sa pocneasca da o fi posibil se incing tablele de la toba si de aia se aude asa.sa vezi cum face un m5 dupa ce il alergi
cum trosneste toba zici ca se sparge pe loc.cat despre consum sa fim seriosi astia de la bmw nu cred ca au facut masina sa mergi 2 km pe ora in bucuresti.ia plimbate noaptea dupa ora 11 30 si zi mi cum e consumul .o fi ceva de prin alternator?cand il soliciti prea mult.sa fie cam obosit nu stiu s ati zic.apropo cand vrei jante 17 18 19 stii unde sa ma cauti.macar asa ai motiv sa nu vi sa vedem masina .ca are jante cu talie joasa.pe bune am cateva seturi de jante.daca vrei vb -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:08 PM |