![]() |
![]() |
![]()
|
|||||||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
M-am gandit sa mai postez si eu...cu ultimile noutati.
Am achizitionat in sfarsit masina pe care mi-am dorit-o, un E46 sedan din 2000 -320 i-. Masina are pachet crom, lumini pachet business, climatronic, trapa electrica, oglinzi electrice rabatabile electric, retrovizoare cu senzor (se intuneca automat), 6 airbaguri, parctronic, audio Harman Kardon. Arata absolut impecabil (interiorul e ca nou) si sunt foarte mandru si multumit de ea! Am cateva poze desi e cam nespalata (mai ales interior)cateva poze: This post has been edited by Alexxx: Aug 9 2007, 12:12 PM |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
![]()
|
||||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Am facut ceva upgrade-uri la masinutza...
-angel eyes -semnale albe+lucasuri albe -inele bord cromate ///M3 style Urmeaza: Stopuri pe led ...si atat nu mai pun nimic altceva! POZE... Si acum ceva intrebari, daca ma poate ajuta cineva. Am observat ca dupa ce opresc motorul, se aud niste zgomote ca niste pocnituri repetate (cand e motorul cald) din zona unde sunt bujiile...si tot pocnesc asa vreo 15 minute, dupa care se opresc. Inca ceva: Cand stau la relanti si aprind si farurile si proiectoarele si lumini inauntru si muzica si tot se aude la motor un zgomot ciudat ca o sarma care e lovita ft rapid de paletele unui ventilator...si zgomotul devine din ce in ce mai mic cu cat opresc mai multi consumatori....nemaiauzindu-se deloc daca totul e stins! Any ideas? This post has been edited by Alexxx: Aug 18 2007, 10:29 PM |
|||||
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:27 PM |