IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> SE RIDICA MASINILE, ATENTIE!!!
butcky
post Aug 9 2007, 05:11 PM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 24
Car: e30 - 325ix din '89
Engine: 2.5 - 171 cp

Se ridica masinile parcate ilegal! mad.gif Mi-a spus cineva de 2 zile , dar nu am crezut. Azi i-am vazut pe la Unirii si am facut cateva poze. Am stat de vorba cu aia de la firma care ridica (ROSAL) si mi-au spus ca daca ti-o ridica e amenda 6 milioane la platforma + 2 puncte din permis + 700 mii amenda la politie si daca nu apuca sa ti-o ridice e 2 milioane + 2 puncte + 700 mii la politie.
Era acolo si un Logan galben cu radar care cred ca filma cum era parcata masina dry.gif
Masinile se duc undeva pe la ACUMULATORUL - de la Cora mai sus spre Pantelimon, intr-o curte pazita.
Aveti grija unde parcati!!!!!!!!

This post has been edited by butcky: Aug 9 2007, 05:14 PM
Attached thumbnail(s)
Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Attached Image
Attached Image

--------------------
e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Ciupanezu
post Aug 9 2007, 09:51 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Members
From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

Asta e o mare porcarie....daca iti ridica masina si jegosii ti-o zgarie recunoaste cineva ca ti-au zgariat-o ei? Normal ca nu si la cat de atenti sunt in general astfel de oameni cu bunurile altora o sa iasa un balamuc aiurea...
Cat despre amenzile primite de alti useri in alte tari, acele amenzi sunt in functie de nivelul de trai mai ridicat....La noi amenzile sunt prea mari.... Nu cred ca o amenda de un mil e nesemnificativa, nu cred ca ii place cuiva sa dea cate un milion degeaba pt o parcare in loc nepermis.
Oricum nu e normal sa fii amendat cand nu exista loc unde sa parchezi legal...E normal sa amendeze mitocania dusa la maxim, cei care blocheaza accesul pe o strada, cei care parcheaza in mijlocul strazii aproape (am vazut ceva cazuri), cei care isi parcheaza masina pe locuri de handicapati sau in statii de transport in comun...

+Quote Post
georgem
post Aug 9 2007, 10:24 PM
Post #3

100% BMW corupt

Group: Super Moderators
From: Bucuresti
Member No.: 109
Car: E34
Engine: M50 2.5 192CP

QUOTE (Ciupanezu @ Aug 9 2007, 10:51 PM) *
cei care isi parcheaza masina pe locuri de handicapati sau in statii de transport in comun...

Am vazut in seara asta la Carrefour Baneasa un X5 nou parcat pe 2 locuri de parcare in diagonala, dintre care unul era pentru handicapati. Oare soferul (sau soferita) ce amenda ar fi meritat pentru asta?

In centru (pe bulevardele principale) ar trebui sa dea amenzi pentru parcarea in loc nepermis. Pe strazile mici din cartiere parerea mea e ca nu trebuie date amenzi, chiar nu exista locuri de parcare unde sa-ti lasi masina in fata casei.
Ar fi bine sa inceapa sa marcheze si la noi locurile unde poti sa parchezi, asa cum e prin afara, si sa faca parcari cu plata cu self-service, cum sunt pe afara si cum am vazut in Brasov de cativa ani.

--------------------
2007 Honda CBF 1000A SC58
1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP)

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 3rd July 2025 - 07:24 PM