![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Se ridica masinile parcate ilegal!
![]() Era acolo si un Logan galben cu radar care cred ca filma cum era parcata masina ![]() Masinile se duc undeva pe la ACUMULATORUL - de la Cora mai sus spre Pantelimon, intr-o curte pazita. Aveti grija unde parcati!!!!!!!! This post has been edited by butcky: Aug 9 2007, 05:14 PM -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Asta e o mare porcarie....daca iti ridica masina si jegosii ti-o zgarie recunoaste cineva ca ti-au zgariat-o ei? Normal ca nu si la cat de atenti sunt in general astfel de oameni cu bunurile altora o sa iasa un balamuc aiurea...
Cat despre amenzile primite de alti useri in alte tari, acele amenzi sunt in functie de nivelul de trai mai ridicat....La noi amenzile sunt prea mari.... Nu cred ca o amenda de un mil e nesemnificativa, nu cred ca ii place cuiva sa dea cate un milion degeaba pt o parcare in loc nepermis. Oricum nu e normal sa fii amendat cand nu exista loc unde sa parchezi legal...E normal sa amendeze mitocania dusa la maxim, cei care blocheaza accesul pe o strada, cei care parcheaza in mijlocul strazii aproape (am vazut ceva cazuri), cei care isi parcheaza masina pe locuri de handicapati sau in statii de transport in comun... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
cei care isi parcheaza masina pe locuri de handicapati sau in statii de transport in comun... Am vazut in seara asta la Carrefour Baneasa un X5 nou parcat pe 2 locuri de parcare in diagonala, dintre care unul era pentru handicapati. Oare soferul (sau soferita) ce amenda ar fi meritat pentru asta? In centru (pe bulevardele principale) ar trebui sa dea amenzi pentru parcarea in loc nepermis. Pe strazile mici din cartiere parerea mea e ca nu trebuie date amenzi, chiar nu exista locuri de parcare unde sa-ti lasi masina in fata casei. Ar fi bine sa inceapa sa marcheze si la noi locurile unde poti sa parchezi, asa cum e prin afara, si sa faca parcari cu plata cu self-service, cum sunt pe afara si cum am vazut in Brasov de cativa ani. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 07:24 PM |