![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Se ridica masinile parcate ilegal!
![]() Era acolo si un Logan galben cu radar care cred ca filma cum era parcata masina ![]() Masinile se duc undeva pe la ACUMULATORUL - de la Cora mai sus spre Pantelimon, intr-o curte pazita. Aveti grija unde parcati!!!!!!!! This post has been edited by butcky: Aug 9 2007, 05:14 PM -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Eu cand am parcat ilegal in Milano (n-am platit, era parcare cu plata pe timpul zilei) am luat amenda 36 de euro. Si m-am invatat minte, am fost foarte grijuliu de atunci oriunde parcam. Ma uitam dupa semnele de la inceputul si sfarsitul parcarii intre ce ore se plateste si plateam. Si eram atent sa nu-mi expire orele platite, si ma intorceam sa platesc daca mai aveam treaba.
Si pietonii m-au surprins. Iti atrageau atentia cand faceai ceva nepermis. Era sa intru pe o strada cu sens unic pe contrasens si mi-a strigat un pieton ca nu e voie. Si cand am oprit intr-o seara undeva intr-o parcare am oprit pe un loc care nu era inconjurat cu dunga albastra (semn de parcare platita pe timpul zilei si gratis noaptea, in general), pentru ca n-am vazut ca nu e marcat (era seara). Pietonii din zona imediat mi-au zis ca nu pot sa opresc acolo, sa ma mut intr-un loc marcat cu dunga albastra. Si m-am mutat, ca amenda e mare. Nu mi se pare o idee buna sa ridice masinile, asta e o solutie extrema, sa le ridice doar daca blocheaza accesul undeva. Sa dea amenzi pentru asta. Daca ar da si la noi amenzi MARI pentru parcare ilegala sunt sigur ca ar scadea cu mult numarul celor care parcheaza ilegal. Si daca politistii ar fi stricti cu cei care depasesc coloanele de masini si ar aplica legea sunt sigur ca am ajunge si noi sa fim civilizati, cum sunt si cei din vest. Si pentru depasirea vitezei cu putin peste 10 km/h peste limita legala am luat 74 de euro amenda (mergeam cu putin peste 120 km/h pe ploaie, trebuia sa merg cu 110 si nu stiam). Am fost mult mai atent la viteza dupa aceea... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 08:17 AM |