![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Va rog, cei care au cumparat de pe E-Bay, ar putea sa posteze un ghid aici ?
Ma intereseaza (si cred ca nu numai pe mine): - cum au platit - cum e cu taxele de transport - cum e cu vama ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Acum s-au mai schimbat treburile. PAYPAL functioneaza cu Romania!!! Eu am 2 carduri inscrise la Paypal, unul e VIRTUON-ul de la BCR si celalalt e TAIFUN de la BancPost. Amindoua sunt in lei si merg excelent. Conversia la plati in valuta se face in momentul platii.
Am facut cu amindoua plati in Germania. Totul a mers perfect. Coletele au ajuns in aprox 10 zile la posta de cartier. Nu am platit nimic in plus. La oficiul postal VAMA nu mai vine decit coletaria non-UE si de obicei se plateste vama daca nu aveti pile. Acum bate vintul prin birourile alea... Prin urmare, iata ca ne-am normalizat si noi putin! ![]() Chestia cu preturile din State e cunoscuta. Acelasi produs, de la acelasi producator, costa in state mai putin in USD decit pretul european in EUR. Asta e politica internationala. Nu ma intrebati de ce este asa, ca e o aberatie! De ex. produsele japoneze pt piata interna (japoneza) sunt mai scumpe decit aceleasi produse japoneze dar exportate pt piata din Turcia. Se face cumva o adaptare la normele economice de pe continente diferite, nu imi e prea clar cum dar oricum e o mare porcarie! -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 01:16 AM |