![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Va rog, cei care au cumparat de pe E-Bay, ar putea sa posteze un ghid aici ?
Ma intereseaza (si cred ca nu numai pe mine): - cum au platit - cum e cu taxele de transport - cum e cu vama ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
se platesste vama pt anumite chestii care vin de afara si preturile difera/eu zic ca merita sa faci comanda pe e bay.eu ti am gasit la un magazin minimul de 3500 000 bucata brat
eu am cumparat din germania .la posta sau cand ridici coletu nici macar nu il desface.la noi se poate plati cu cardul numai sa ai in valuta.dar orice tranzactie facuta de aici acolo te costa 25 euro. cel mai bine ne poate lamuri bart.pt ca el ma invatat si pe mine cu e bayul -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:21 PM |