![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare!
Daca ar fi sa-l vand cam cat as lua pe el? Oricum numai un pasionat si un cunoscator ar putea sa il cumpere. Ideea este ca as vrea un E34 TDS in stare exceptionala de preferinta '95 sau '94. Ceva in genul cum si-a luat "georgem" acel 525i. Ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
nunta.............. la anu.... pana atunci am comandat o masina de om viitor cu familie..... am bagat toti banii de masina in casa (am facut casain rosu) si am ajuns la mana leasingului...... si astept sa-mi soseasca o Astra H de 2008, motor 1400 benz 90 si ceva de CP.... (Eu lucrez la reprezentanta la Chevrolet Cluj... si aici am avut avantaj mare la cumpararea masinii.... 1500 euro reducere, leasing pe 6 ani cu avans 0, si dobanda negociata de 6,9.... e ok... si am luat 1,4 ptr ca are distributie pe lant.... si conteaza... imi ajung 90 CP din 2008 pe caroserie de astra, daca mi-au ajuns 86 pe BMW din 84.... desi ca ma doare sufletul dupa el..... nu stiu daca o sa mai am vreodata bucuria.... pe care am avut-o.... de cate ori mergeam la spalatorie... nu ft des... si revedeam masina curata... si ma reindragosteam de ea....................................... dar viata merge inainte. Nunta , la anu in mai.... , familie.... siguranta ca nu ramai in drum:) al meu nu ma lasa... doar ca incepea sa se mai incalzeasca nitel... cand avea chef... fara nici o regula anume... cred ca era de curatat radiatorul.... si eventual vasco-cupla.... SI la Astra o sa am climatronic....... ceea ce visam de mult.... voi vedea cat voi fii de multumit de ea... cert e ca imi va fii mult mai usor sa o intretin. ... dar ratele.... voi vedea.... poate scade taxa de p inmatriculare.... si atunci dau fuga repede -repede dupa un 316- sau 318 max 320 din Germania... pisica.... sau urs combi... sau eventual 318 tds....
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:42 PM |