![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
ce am gasit pe retromobil.ro
TOP GLASS SERVICE Mihai Hatisi Str. Agricultori 93 322.70.58 0722.396.335 Firma cu o bogata experienta in productia si montarea de geamuri si parbrize realizate pe comanda. Fiind condusa de un mare pasionat de vehicule istorice, firma TOP GLASS SERVICE a onorat in timp numeroase cereri de geamuri si parbrize pentru astfel de vehicule. Acoperiri Metalice : – Nichelat – Cromat – Zincat – Cadmiat – Alamit – Argintat -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
poate sa une a reclama dar nu este .ca este pt interesuul nostru.eu cumpar piese de vre o 3 ani de la un prieten care are magazin.acolo am gasit aproape mereu ce am avut nevoie.preturile sunt ok.si este dispus sa faca mici discount uri pt bmw isti.cei mai multi il stiti ca de acolo am luat piese pt masinile voastre sau acolo va trimite am eu sa luati piese.magazinul este pe strada ritmului nr 15. www.mitcony.int apropo spuneti cand sunteti acolo, vreau turcesc mai ieftin sau chinezesc sau ce o fi sau vreau mai bun original,ca preturile difera.
This post has been edited by INTERCEPTOR: Jul 24 2007, 12:02 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:17 AM |