![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Mdah, i-am pus toate vacumurile, si tot nu merge cum ar trebui. Ma depaseste... Am condus un E12-520 cu carbu impecabil si m-am dus cu el intr-a doua la 110, eh...asta al dracului nu vrea mai mult de 80-90, deja imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Nu deschide a doua treapta, nu imi dau seama...accelereaza f greu. Se pricepe careva sa ma ajute si pe mine? contra cost...cinste, cum vreti voi, ma apasa rau de tot pe inima carburiciu` asta pacatos. Mai am inca un carburator complet, poate reusim sa facem din doua, unul bun. Intrebare: se gaseste pe undeva de cumparat kit de reparatie? Toata stima |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 30-June 07 From: Bucuresti Member No.: 1,006 Car: e30 Engine: m10 ![]() |
Pana la urma nu am reusit nimic cu carbul. E ceva de speriat.
Cu capsula aia conectata sau fara ea e acelasi lucru. Cand deschid a doua treapta masina parca se sufoca de fapt trage numai aer si da sa moara, daca tin pedala in continuare apasta e ca si cum ar intra in frana de motor. Am incercat sa o scot din functie dar acelasi rezultat masina se sufoca cu aer. E ciudat pt ca la deschiderea clapetelor de sus de aer se deschid si jicloarele de benzina si suplimenat mai are inca doua mici "injectoare" de benzina. Mai ramane de vazut nivelul de benzina la ce cote se afla. Sunt binevenite orice idei in legatura cu carbu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 11:03 PM |