![]() |
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
Am cumparat o masina pt recarosare si dpdv RAR se poate face, mai intai omologarea motorului si apoi schimbul de sasiu dar....
cei de la RAR mi-au zis ca au avut situatii in care au facut recarosare iar cei de la Fisc i-au pus sa plateasca taxa speciala vladescu @#$@!#$ si m-au sfatuit sa fac un memoriu la politie prin care sa cer in scris raspunsul daca tb sa platesc sau nu. azi m-am dus la politie dar audientele se tin numai joi 13-15 si numai atunci se pot depune dosarele/memorii/etc. regula as fi ca platesti taxa numai daca caroseria nu a mai fost inamtriculata in romania ![]() cine a mai facut asa ceva anul asta si cum a procedat? va rog ajutati-ma, deja am platit masina si nu mai pot da inapoi. nici nu vreau sa ma apuc sa o vand pe piese ca e pacat de ea, este in stare f buna. -------------------- 324 td
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
procedura de recarosare este simpla dar oamenii o complica prin incompetenta si mai ales indolenta. cred ca e "ordin de sus" sa nu se mai faca recarosari, mai ales la BMW-uri ca s-au manarit multe. in plus, oamenii ar fi foarte tentati sa racaroseze niste masini vechi cu bani relativ putini decat sa dea multi bani pe una noua.
nu cred ca necesar sa corespunda culoarea dar tb sa ai caroseria veche iar motorul vechi (din acte) sa fie pe caroseria noua. This post has been edited by Azeea: Jul 23 2007, 01:57 PM -------------------- 324 td
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 12:43 AM |