![]() |
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
Am cumparat o masina pt recarosare si dpdv RAR se poate face, mai intai omologarea motorului si apoi schimbul de sasiu dar....
cei de la RAR mi-au zis ca au avut situatii in care au facut recarosare iar cei de la Fisc i-au pus sa plateasca taxa speciala vladescu @#$@!#$ si m-au sfatuit sa fac un memoriu la politie prin care sa cer in scris raspunsul daca tb sa platesc sau nu. azi m-am dus la politie dar audientele se tin numai joi 13-15 si numai atunci se pot depune dosarele/memorii/etc. regula as fi ca platesti taxa numai daca caroseria nu a mai fost inamtriculata in romania ![]() cine a mai facut asa ceva anul asta si cum a procedat? va rog ajutati-ma, deja am platit masina si nu mai pot da inapoi. nici nu vreau sa ma apuc sa o vand pe piese ca e pacat de ea, este in stare f buna. -------------------- 324 td
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Intreb pentru ca si eu am fost astazi la rar, le-am explicat situatia ca am o masina botita si vreau sa ii fac recarosare. Dl de acolo a fost foarte de treaba, mi-a zis sa ma duc la politie sa intreb daca se mai plateste vreo taxa gen prima inmatriculare si daca nu, sa aduc masina lovita la ei sa-i faca identificare banui.
In fine, avand in vedere ca se paseaza mingea de la unul la altul, ma gandeam sa caut o caroserie de la dezmembrari, in felul asta o cumpar cu o chitanta, din romania, si practic n-ar trebui sa platesc taxa de prima inmatriculare. Ce parere ai? -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Intreb pentru ca si eu am fost astazi la rar, le-am explicat situatia ca am o masina botita si vreau sa ii fac recarosare. Dl de acolo a fost foarte de treaba, mi-a zis sa ma duc la politie sa intreb daca se mai plateste vreo taxa gen prima inmatriculare si daca nu, sa aduc masina lovita la ei sa-i faca identificare banui. In fine, avand in vedere ca se paseaza mingea de la unul la altul, ma gandeam sa caut o caroserie de la dezmembrari, in felul asta o cumpar cu o chitanta, din romania, si practic n-ar trebui sa platesc taxa de prima inmatriculare. Ce parere ai? vezi caroserii pe la baietii care mai dezmembreaza ursi....de multe ori fieru ajunge la fiare vechi,chelit de tot ce se poate vinde . -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 01:10 AM |