![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
pentru toti cei care au vrut sa aibe ursulet ,neaparat ,si un interior mai nou am sa postez poze , dupa mult chin si bataie de cap,bord de pisica pe ursulet.
o rugaminte pentru cei ce nu vor sa auda de asa ceva criticile sa fie mai blande pentru ca am facut cu pasiune si pentru a-mi cunoaste limitele. ganditi-va ca tot ce este pe bord este functional aeroterma care este de pisica ,bloc lumini,bloc semnalizari si stergatoare,si cel mai important ceasurile de bord(doua saptamani mi-a luat doar sa leg ceasurile). ![]() si mitraliera este de pisica cu tot ce este pe ea.bloc semnalizari si stergatoare.am facut asta pentru ca am pus servo de pe pisica.merge la fix. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
stai linistit,nu mam sup daca asta ai inteles,dar gandestete si tu,e mai lat e34 in spate,gandestete k locul telescoapelor nu mai pica acolo si daca nu s ajunge la telescoape hai sa ne gandim k nici linia la e34 nu e la acelasi nivel cu cea de e12,nici portbagajul. nu e de aceleasi dim,si daca cineva in lumea asta poate face asta,sa sudeze fund de e34 la e12,si sa mai dea si bine,atunci eu imi iau o dacie si las pasiunea asta de bmw la o parte.daca ziceai de e28 mai mergea k stii,e aceeasi caroserie cu mici diferente de la e28 la e12,dar sincer imi plac mai mult stopurile de e12.in fine..sper sa fac vara asta ce miam propus si apoi ma voi gandi la un e28 sau e34,bineinteles e12 la care lucrez nu va pleca niciodata de la mine.tu de ce nu faci acelasdi lucru cu pisica,sai pui fundul la urs si botul?nimeni nu poate face asa ceva,ma refer cu tot,sudat,nu adaptari de faruri si masca cum au facut baietii de la tzara la nova punand bot de urs,de fapt masca si faruri.sper sa ne mai auzim,bye
-------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 02:53 AM |