![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
pentru toti cei care au vrut sa aibe ursulet ,neaparat ,si un interior mai nou am sa postez poze , dupa mult chin si bataie de cap,bord de pisica pe ursulet.
o rugaminte pentru cei ce nu vor sa auda de asa ceva criticile sa fie mai blande pentru ca am facut cu pasiune si pentru a-mi cunoaste limitele. ganditi-va ca tot ce este pe bord este functional aeroterma care este de pisica ,bloc lumini,bloc semnalizari si stergatoare,si cel mai important ceasurile de bord(doua saptamani mi-a luat doar sa leg ceasurile). ![]() si mitraliera este de pisica cu tot ce este pe ea.bloc semnalizari si stergatoare.am facut asta pentru ca am pus servo de pe pisica.merge la fix. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
sa gasesc un e34?poi eu abia sa am bani sa termin e12 asta asa cum vreau,destul am dat 500 euro p e28.poi ceasurile merg,poate nu mai inteles,iau tot de la e28 bord,instalatie electrica,si in fond nu fac nici o modificare cum ai facut u la urs adaptand ceasurile.si nici nu sar potrivi tot botul si tot spatele de e34 la e12,nu au aceleasi dimensiuni si ar iesi tiganie
-------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
sa gasesc un e34?poi eu abia sa am bani sa termin e12 asta asa cum vreau,destul am dat 500 euro p e28.poi ceasurile merg,poate nu mai inteles,iau tot de la e28 bord,instalatie electrica,si in fond nu fac nici o modificare cum ai facut u la urs adaptand ceasurile.si nici nu sar potrivi tot botul si tot spatele de e34 la e12,nu au aceleasi dimensiuni si ar iesi tiganie asta este frumusetea. sa faci ceva frumos din ceva urat(sa nu ma intelegi gresit,nu am nimic cu masina ta sau ca ar fi urata in fond are marca bmw). asa vad eu. daca asezi totul cum trebuie atunci nu are cum sa iasa tiganie. trebuie sa gandesti sa tai de unde trebuie sa sudezi si sa asamblezi . e greu si cred ca nu dispui de un aparat de sudat performant ca sa poti sa le pui cap la cap , dar merita incercat. am inteles ca nu ai bani dar cine are? stii vorba faci din cacat bici si mai si plesneste. nu te supara,daca te-am deranjat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 02:50 AM |