![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
pentru toti cei care au vrut sa aibe ursulet ,neaparat ,si un interior mai nou am sa postez poze , dupa mult chin si bataie de cap,bord de pisica pe ursulet.
o rugaminte pentru cei ce nu vor sa auda de asa ceva criticile sa fie mai blande pentru ca am facut cu pasiune si pentru a-mi cunoaste limitele. ganditi-va ca tot ce este pe bord este functional aeroterma care este de pisica ,bloc lumini,bloc semnalizari si stergatoare,si cel mai important ceasurile de bord(doua saptamani mi-a luat doar sa leg ceasurile). ![]() si mitraliera este de pisica cu tot ce este pe ea.bloc semnalizari si stergatoare.am facut asta pentru ca am pus servo de pe pisica.merge la fix. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
dpdv meu de vedere e ok,si bv tie k ai reusit.eu inca sunt in procesul transformarii,am un e12 su in afara de directia si articulatii spate schimb tot de la un e28(motor,cutie grup,punte spate,usi,bari,scut fata,tapiserie interior,bord,instalatie electrica(pt k tr sa iau si calculatorul odata cu motorul su k sami mearga ceasurile),si alte kestii marunte.insa sunt nici la jumatatea procesului si mai am de munca....
dpdv meu de vedere e ok,si bv tie k ai reusit.eu inca sunt in procesul transformarii,am un e12 su in afara de directia si articulatii spate schimb tot de la un e28(motor,cutie grup,punte spate,usi,bari,scut fata,tapiserie interior,bord,instalatie electrica(pt k tr sa iau si calculatorul odata cu motorul su k sami mearga ceasurile),si alte kestii marunte.insa sunt nici la jumatatea procesului si mai am de munca.... -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
dpdv meu de vedere e ok,si bv tie k ai reusit.eu inca sunt in procesul transformarii,am un e12 su in afara de directia si articulatii spate schimb tot de la un e28(motor,cutie grup,punte spate,usi,bari,scut fata,tapiserie interior,bord,instalatie electrica(pt k tr sa iau si calculatorul odata cu motorul su k sami mearga ceasurile),si alte kestii marunte.insa sunt nici la jumatatea procesului si mai am de munca.... dpdv meu de vedere e ok,si bv tie k ai reusit.eu inca sunt in procesul transformarii,am un e12 su in afara de directia si articulatii spate schimb tot de la un e28(motor,cutie grup,punte spate,usi,bari,scut fata,tapiserie interior,bord,instalatie electrica(pt k tr sa iau si calculatorul odata cu motorul su k sami mearga ceasurile),si alte kestii marunte.insa sunt nici la jumatatea procesului si mai am de munca.... te rog sa dai si tu niste poze cu masina ta acum cum este si una de pe care iei. dupa aia baga poze cu ea terminata. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 03:02 AM |