![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
||
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
si mie imi place. m-i se pare intersanta si originala. numai ca cred ca costa ceva ca sa repari prelata.
This post has been edited by SILE: May 30 2007, 05:41 PM -------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
||
![]()
|
||
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
si mie imi place. m-i se pare intersanta si originala. numai ca cred ca costa ceva ca sa repari prelata. pai te lamuresc eu..pe mine la cabrio (nu baur) m-a costat 580 de euro (480 +100 drumu) doar carpa gata taiata cu luneta montata..gata de pus pe cadru,aftermarket nu originala(tot din materialul folosit de bmw- www.eurotop.de )...ce-i drept sunt ft multumit de ea..inainte ploua ca dracu,acuma e uscat pe interior si pe afara leoarca(cand ploua). This post has been edited by ionusunt: May 30 2007, 10:32 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
||
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 310 Joined: 24-May 07 From: bucuresti Member No.: 938 Car: E30/E53 Engine: 2,5=171cp,30i=231cp ![]() |
tin sa va aduc la cunostiinta ca am terminat cat de cat cu partea mecanica :a reusit "nea mecanicu " ca puna m43 care merge super acum sunt plecat cu ea la 400 km de bucuresti ,s-a comportat super mai putin faptul ca la 2500 rt/minut am undeva la 80-85km/h cea ce nu ma incanta, am vb cu sefu si a spus ca mi-ar trebui un diferential mai lung sper ca atunci cand ma voi intoarce sa rezolv si problema asta voi reveni cu poze in momentul in care va intra masina la vopsit sper ca asta se va intampla cat mai repede pana atunci numai bafta la toti
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 10:47 AM |