![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
pentru toti cei care au vrut sa aibe ursulet ,neaparat ,si un interior mai nou am sa postez poze , dupa mult chin si bataie de cap,bord de pisica pe ursulet.
o rugaminte pentru cei ce nu vor sa auda de asa ceva criticile sa fie mai blande pentru ca am facut cu pasiune si pentru a-mi cunoaste limitele. ganditi-va ca tot ce este pe bord este functional aeroterma care este de pisica ,bloc lumini,bloc semnalizari si stergatoare,si cel mai important ceasurile de bord(doua saptamani mi-a luat doar sa leg ceasurile). ![]() si mitraliera este de pisica cu tot ce este pe ea.bloc semnalizari si stergatoare.am facut asta pentru ca am pus servo de pe pisica.merge la fix. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
@nmg se potriveste si restul interiorului de pisica pe urs ... scaune cat si bancheta spate doar cu alte prinderi
@ludo_ludovic2003 vai ! a iesit super BRAVO !! totusi vad la semnatura ta ca ai un m20b25 nu se potriveau casurile cu 260 de 6 cyl ? cu butucul ce ai facut ? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 09:45 PM |