![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
pentru toti cei care au vrut sa aibe ursulet ,neaparat ,si un interior mai nou am sa postez poze , dupa mult chin si bataie de cap,bord de pisica pe ursulet.
o rugaminte pentru cei ce nu vor sa auda de asa ceva criticile sa fie mai blande pentru ca am facut cu pasiune si pentru a-mi cunoaste limitele. ganditi-va ca tot ce este pe bord este functional aeroterma care este de pisica ,bloc lumini,bloc semnalizari si stergatoare,si cel mai important ceasurile de bord(doua saptamani mi-a luat doar sa leg ceasurile). ![]() si mitraliera este de pisica cu tot ce este pe ea.bloc semnalizari si stergatoare.am facut asta pentru ca am pus servo de pe pisica.merge la fix. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Nu am intentia sa critic, eram doar curios. Fiecare masina are un anumit design, o linie daca o pot numi asa. Lucrul asta e valabil si la interior si la exterior. Vroiam numai sa stiu cum se potriveste bordul de pisica cu interiorul de urs, atat.
Acum am vazut tot reply-ul tau, ok, daca se potriveste, e in regula. This post has been edited by nmg: Jul 5 2007, 01:23 PM -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Nu am intentia sa critic, eram doar curios. Fiecare masina are un anumit design, o linie daca o pot numi asa. Lucrul asta e valabil si la interior si la exterior. Vroiam numai sa stiu cum se potriveste bordul de pisica cu interiorul de urs, atat. Acum am vazut tot reply-ul tau, ok, daca se potriveste, e in regula. sincer cu tonul care l-am citit eu (probabil nu cel care trebuia) am avut impresia ca tonul este ironic , era ok oricum nu ma suparam. dar chiar se potriveste pentru ca bordul fiind de pisica fiind mai rotunjit ii da un aer de nou,asta este parerea mea,si oricum nu as mai muncii sa-l pun pe cel de urs inapoi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 05:10 AM |