![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Salutare tuturor. Iote pe ce-am pus mana, acu cateva zile.... Noroc mare, un singur proprietar in RO - neamt pe jumatate, 140.000 km reali, 2500 cmc, 110kW (154 Cp) etc etc etc.
Azi i-am pus niste jante RIAL, achizitionate de la Interceptor + anvelope noi ![]() In plan: -curatarea interiorului (care este impecabil, insa este prafuit rau de tot) -o vopsea noua (cognac metal) -amortizoare fata+spate de schimbat + placute de frana Nu pot sa spun decat ca-s orgasmat in totalitate ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
nu cred ca merg faruri de e30 la e12...sunt prea mici
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
nu cred ca merg faruri de e30 la e12...sunt prea mici ai sa razi dar faruri de e30 (sau faruri la la e30) au fost puse pe ft multe masini, inclusiv e23/e28 are pt faza lunga faruri la fel ca la e30 (suportul de prindere difera de la caroserie la caroserie), sa nu-ti mai spun ca in ultimi ani de fabricatie (88-89) au fost puse si pe e24 (seria 6) chiar cele cu smiley -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:41 AM |