![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Salutare tuturor. Iote pe ce-am pus mana, acu cateva zile.... Noroc mare, un singur proprietar in RO - neamt pe jumatate, 140.000 km reali, 2500 cmc, 110kW (154 Cp) etc etc etc.
Azi i-am pus niste jante RIAL, achizitionate de la Interceptor + anvelope noi ![]() In plan: -curatarea interiorului (care este impecabil, insa este prafuit rau de tot) -o vopsea noua (cognac metal) -amortizoare fata+spate de schimbat + placute de frana Nu pot sa spun decat ca-s orgasmat in totalitate ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
kitu asta ar merge de copiat daca ai de unde sa iei unu orig sa iti iasa bine.e un e12 528i pe eminescu care are kitu asta ,si ar arata de nota 10 daca ar vopsi-o
![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:46 AM |