![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Salutare tuturor. Iote pe ce-am pus mana, acu cateva zile.... Noroc mare, un singur proprietar in RO - neamt pe jumatate, 140.000 km reali, 2500 cmc, 110kW (154 Cp) etc etc etc.
Azi i-am pus niste jante RIAL, achizitionate de la Interceptor + anvelope noi ![]() In plan: -curatarea interiorului (care este impecabil, insa este prafuit rau de tot) -o vopsea noua (cognac metal) -amortizoare fata+spate de schimbat + placute de frana Nu pot sa spun decat ca-s orgasmat in totalitate ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Este posibil sa vand masina. Nu este graba, asa ca am sa astept cea mai buna oferta, avand in vedere ca are tabla bestiala, interior bestial si 100% original, 140.000 km reali, fise noi, buujii noi, cauciucuri noi, jante pe 15, carbul original SOLEX 4A1 cu 4 camere, etc etc etc...
![]() Masina numai o vopsea necesita pentru pretentiosi si, evident bibileala dupa gustul fiecaruia. Puteti sa-l intrebati pe INTERCEPTOR, ca a vazut masina si cu gura lui a zis ca e FFF misto. Sooo, astept oferte. eventual si schimburi (eventual E21 in stare buna, E28, E30 CU ACTE IN REGULA, vreun Opel Manta B, C in stare buna, sau orice idee de alta masina care sa fie interesanta pt mine) Astept oferte. PS: Cred ca nu mai trebuie sa aduc aminte ca sunt proprietarul masinii, toate actele sunt in regula, are asigurare, ITP pana in septembrie 2008, seriile curate, niciodata umblat la ele. Doar a fost masina de om in varsta, culmea si neamt ![]() ![]() This post has been edited by Sportivu: Jun 30 2007, 05:51 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:25 AM |