![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Voi cei pasionati de navigatie GPS ce soft mai folositi si de ce?
Eu momentam am IGO 2006 care merge bine, insa nu-mi place ca nu are POI warning si nu m-am prins cum sa import POI-uri facute pentru alte softuri mai raspandite. A aparut cumva vreo versiune mai noua? Auzisem ca aveau de gand sa-i puna ceva posibilitati suplimentare, inclusiv POI warning. Inainte foloseam TomTom, care desi nu arata la fel de bine ca IGO, are POI warning si mi se parea f. usor de folosit. Problema principala e ca nu avea si harta Romaniei. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
parca acum o sapt nu vroiai sa auzi de asa ceva ![]() eu zic sa iei nou, din magazin sa ai garantie. oricum trebuie sa stii de la inceput ca functiile unui device all in one nu or s se ridice la nivelul unuia special facut pt acea functie.. Da, dar mi s-a pus pata intre timp. Dar neaparat PDA Phone. Sa-l folosesc si ca telefon, si ca agenda, si sa pot sincroniza agenda cu cea de la servici, de pe serverul Exchange. Si sa citesc mailurile de pe el, si daca se poate si sa fac VPN (dar astia de la Orange se pare ca nu permit protocolul gre, deci asta nu o sa mearga), si sa pot sa fac ssh pe servere de oriunde. Asta cu ssh-ul ar fi tare. eu as zice sa te uiti la eten x500+ pt cateva sute de mii in plus ai ecran cu rezolutie VGA (nu prea e mare diferenta ca e destul de mic ecranul (2.8"), dar oricum), camera cu autofocus, wm6 "din fabrica" si car kit inclus in pachet. Apropo de x500 si x500+car-kit, mie mi se par identice, doar ca al doilea are si car-kit. Rezolutia e aceeasi. Oricum link-ul l-am dat pe ala ca e pretul device-ului, daca ma hotarasc la ala probabil il iau pe cel cu car-kit, ca nu e mare diferenta. firma care le face e HTC.. inainte ei nu comercializau produsele sub denumirea HTC (acum o fac ![]() PS: cred ca stii dimensiunile lui, nu? ![]() eu oricum nu ti-as recomanda nici unul din alea pe care le-ai scris.. toate sunt destul de vechi, mari, n-au gps.. Stiu ca firma e HTC si ca sunt brand-uite de mai multi. Nu stiu dimensiunile, de asta pentru XDA Exec as prefera sa-l vad inainte sa ma hotarasc. Pare cam mare, cred ca asta ai vrut si tu sa-mi sugerezi ![]() procesorul conteaza mult daca te joci pe harta (zoom, stanga-dreapta) si cand iti calculeaza rutele.. (asta o faci pe loc si oricum nu e mare diferenta intre ele) mie pe pda-ul anterior cu procesor la 624mhz intel cand faceam zoom in/out mergea f. cursiv, pe eten (400mhz samsung) mai are momente cand sacadeaza.. am avut pt putin timp un qtek 9100 cu procesor la 200mhz.. se misca putin mai greu, dar merge. N-ar fi o problema foarte mare asta cu sacadarea, important e sa mearga, sa nu se blocheze. Am inteles despre Qtek 9100 ca s-ar mai bloca din cand in cand... oricum la procesoare e ca la calculatoare.. AMD, Intel, respectiv Samsung, Intel, TI(texas instruments) cum nu poti sa compari 2000mhz de la intel cu 2000mhz de la amd , asa nu poti sa compari nici la pda-uri frecventele intre ele de la firme diferite. un samsung de ex e mai rapid decat un intel la aceiasi frecventa (400mhz samsung e aproape ca un intel la 500mhz) un TI la 200 e peste un intel la 300mhz (pe testate ![]() pe pda-urile cu telefon o sa vezi mai mult procesoare samsung sau TI deoarece consuma mai putin decat unul intel. Stiu ca sunt diferite performantele. Am citit intr-un review ca procesorul TI 200 Mhz s-ar misca la fel de bine ca un intel 416 MHz, si ca un samsung 400 ar fi ca un intel 500 (cum zici si tu). Dar despre consum mi-a spus un coleg (care se pricepe la pda-uri mai bine) ca samsung consuma mai mult decat intel. Tu zici exact invers... ar fi bine sa ai dreptate, ca daca imi iau unul nou cel mai probabil Eten X500 va fi. Citisem zilele trecute ca o sa apara un Eten nou, dar nu mai tin minte modelul si nici nu scria cand o sa apara. Mai am cateva saptamani la dispozitie sa ma hotarasc (daca nu gasesc ceva foarte avantajos in Italia). Sper ca PDA-ul cu navigatie pe care o sa-l imprumut sa ma ajute sa descopar plusuri/minusuri si sa incerc sa-mi iau ceva care sa nu aiba minusurile pe care o sa le constat. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 07:13 PM |