![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
am si eu cateva intrebari. cum poti sa faci sa astupi "gaura" aia din porbagaj unde e numarul. cred ca stiti la ce ma refer. acolo intre faruri. si credeti ca ar ava de comentat ceva rarul sau itp-ul daca iti umpli acolo si dupaia iti pui numarul de inmaticulare in bara.????
This post has been edited by SILE: Jun 8 2007, 09:21 PM -------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
-------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
e misto, sunteti voi prea comunisti cred ![]() dap exact la asta me refeream. si cred ca arata destul de bine. cel putin la e34 arata superb. aveam o poza da nu o mai am. oricum imi da impresia ca face masina mai agresiva mai dintro bucata, mai inchegata, si da sunt de acord ca parca isi mai pierde din spiritul bmw da nu cred ca e un dezavantaj asa de mare., pt ca un pasionat intotdeauna va stii ce masina e chiar daca e super modificata. atunci ce sa mai zicem de bmw-urile alea care sunt tunate cot la cot cu masinile japoneze si li se schimba absolut tot la exterior??? si trebuie sa recunoasteti ca unele arata chiar bine. -------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 04:00 PM |