![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
baieti zicetimi si mie pls daca se merita sa restaurezi o masina?? daca se merita sa o si tii dupaia cam cati bani bagi si cam cum va descurcati cu piesele( presupun ca pt unele se gasesc chiar greu??mie asa imi plac masinile vechi, da ma sperie pretul mare de intretinere si dificultatea de a gasi piese. sa luam de ex e 12 sau e 21( nus tocmai de epoca da no is destul de vechi
![]() -------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 43 Joined: 11-June 07 Member No.: 966 Car: E12 Engine: M20 2.0 122CP ![]() |
Da stiu ca dabine da eu vreau sa o aranjez sa o chituiesc da nu am bani acu s o vopsesc si am zis ca o sa arate bine asa pana o vopsesc apoi dupa daca mi place cum vin alea o sa le pun iar...unde gasesc de cumparat???
Si ma intereseaza si bara fatza-spate cu semispoiler daca stiti unde gasesc si cat ma costa si mai intrebasem de interioare... daca ma poti ajuta cu informatii multumesc anticipat This post has been edited by nooka: Jun 12 2007, 02:34 AM -------------------- B 04 DMM
|
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Da stiu ca dabine da eu vreau sa o aranjez sa o chituiesc da nu am bani acu s o vopsesc si am zis ca o sa arate bine asa pana o vopsesc apoi Sfatul meu: daca ai pete de rugina pe caroserie, nu le acoperi cu nimic, lasa-le deschise. Daca partea respectiva mai poate fi reconditionata, scoate fara mila vopseaua din jurul petei pana cand ajung la tabla curata, curata bine rugina cu o perie de sarma, da-i cu vaselina din belsug si las-o asa pana cand ai timp/bani sa o repari. O sa arate ca naiba dar cel putin nu se va intinde. In nici un caz sa nu acoperi rugina cu chestii cromate, chit sau vopsea, vei accelara spectaculos procesul de corodare. -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:54 PM |