![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
salut cum se poate vedea si in avatarul meu, eu inca nu am masina (canci, lipsa, etc). si din aces motiv propun o intrebare. cam ce bmw mi-ati recomanda cam pana in 1500- maxim 2000 euro??? nu vreau ceva foarte tare, pt ca oricum am de gand sa bag bani in el si sa il fac calumea(ceva gen interceptor) da nu vreau nici sa cumpar o epava si sa mai bag vreo 2000-3000e. as mai vrea sa bag cam 1000 euro. am sanse sa fac o masina accepatbila la bani astia? care sa mearga ok si care sa ma faca mandru de ea? mentionez ca sunt un mare fan bmw da no sunt la inceput si am si eu 18 ani, deci nu am foarte multi bani.
-------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
. cam ce bmw mi-ati recomanda cam pana in 1500- maxim 2000 euro??? .... da nu vreau nici sa cumpar o epava si sa mai bag vreo 2000-3000e. as mai vrea sa bag cam 1000 euro. Hai sa ma bag si eu in seama ![]() Am vazut pe o strada din apropiere un seria 5 bine aranjat (zic eu), de vanzare. Interior frumos, vopsita recent, jante, alea - alea. Nu cunosc proprietarul, nu cunosc masina, pot doar sa-ti spun ca pretul de pe afisul cu de 'vanzare' este de 2999 euro. Am inteles (din ce scria in anuntul de pe masina) ca in banii astia ar intra inca o masina pentru piese. Mie mi se pare ca masina este intr-o stare foarte buna si daca dorsti, o sa ma uit de nr. de telefon al proprietarului. Bafta. -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:15 AM |