![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Caut un E12 seria 5 cu acte in regula, pana 1000 de Euro.
Tel. 072 037 1057 , mail. bekkerbart@yahoo.co.uk -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
am trecut pe langa cea de pe mihai eminescu ,nu dacia...e paralel cu dacia(dacia fiind sens unic,eminescu este strada pe care te duci spre romana),maasina nu arata deloc rau,e doar murdara ,foarte murdara,e 528 are jante bbs,ceva optiuni,dar cerea mult pe ea....2000 de euro....
parerea mea..fosta masina a lui interceptor sau cea galbena(in functie de cat vrea pe ea) ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
am trecut pe langa cea de pe mihai eminescu ,nu dacia...e paralel cu dacia(dacia fiind sens unic,eminescu este strada pe care te duci spre romana),maasina nu arata deloc rau,e doar murdara ,foarte murdara,e 528 are jante bbs,ceva optiuni,dar cerea mult pe ea....2000 de euro.... parerea mea..fosta masina a lui interceptor sau cea galbena(in functie de cat vrea pe ea) ![]() Am vorbit cu proprietar, masina trebuie vopsita, inlocuita usa sofer, capota portbagaj. Motor socate ceva fum, poate din nefolosirea. Am facut oferta, nu mai am auzit nimic de atunci. Deci, up! -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 07:18 PM |