![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Are cineva un Palm cu GPS si soft de navigatie pentru Europa (Ungaria, Austria, Italia si Germania ma intereseaza, cel mai mult Italia->Milano) si sa se poata desparti de el pentru 2 saptamani? Mi-ar trebui asa ceva intre 22 iunie si 8 iulie, si parca nu mi-as cumpara asa ceva numai pentru aceste 2 saptamani.
O alta varianta ar fi numai un GPS si sa fac rost de un soft de navigatie care se poate instala pe un laptop (daca exista, habar n-am), dar e mai incomod sa te descurci cu laptopul decat cu un Palm pe care il ai pe bord. Astept propuneri. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Am gasit la un coleg un GPS Receiver si i l-am cerut pentru o zi sa-l testez cu laptopul si MS Autoroute 2007. E bun programul, GPS-ul e foarte precis pe strada (QStarz se cheama, e tip SirfStar3 sau cum se cheama) - ma speriasem in birou de cat de prost detecteaza pozitia, tot timpul ma arata in miscare.
Am facut un drum de la servici prin centru pana pe strada Tepes Voda, nu stiam cum sa ajung, si m-am bazat pe el. Am ratat o curba mai spre destinatie, din cauza ca nu am pus sa se roteasca harta, dar i-am dat sa recalculeze traseul si m-a dus bine la destinatie. De acolo am plecat spre casa si m-a scos foarte bine pana pe Stefan cel Mare, dar m-a pus s-o iau pe Calea Floreasca in loc de Barbu Vacarescu pe unde as fi luat-o eu, si iar am trecut prin dezastrul de pe Floreasca - cam 1 km de transee, drumul e in refacere de cateva luni pe banda dinspre stadionul Dinamo. Sper totusi sa gasesc un PDA cu GPS si soft de navigatie, m-am convins ca e foarte incomod cu laptopul in masina. Am o promisiune de la sotia mea de la servici, sper sa nu se razgandeasca persoana (sa nu apara ceva neprevazut si sa aiba nevoie de PDA). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th August 2025 - 07:06 PM |