![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
m-ar interesa niste informatii de la propietari ... probleme , consum ,costuri intretinere, comportament si pentru cine detine cutie automata ... cum se comporta cu steptronik , este mult mai bine cu manuala ? .... stiu ca mai exista un topic cu 520d dar vreau niste impresii generale
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
eu nu am e39 da mam dat cu unu zilele trecute.( al unui prieten). ce pot sa spun masina e din 2002 are 93000km piele navigatie, tv , etc, cutie manuala. papa cam 6,9(asa arata pe computer) la mers normal nu sportiv. despre intretinere si etc nu pot sa iti zic pt ca il are de o saptamana. motorul pare ok are putere sau cel putin asa mi-sa parut mie, a prins usor 200 deci e si infigareata. la luat de la un mos din prahova cu 15000e, deci pot spune ca la prins foarte bine tinand cont de kilometraj si dotari.
-------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:39 AM |