![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Are cineva un Palm cu GPS si soft de navigatie pentru Europa (Ungaria, Austria, Italia si Germania ma intereseaza, cel mai mult Italia->Milano) si sa se poata desparti de el pentru 2 saptamani? Mi-ar trebui asa ceva intre 22 iunie si 8 iulie, si parca nu mi-as cumpara asa ceva numai pentru aceste 2 saptamani.
O alta varianta ar fi numai un GPS si sa fac rost de un soft de navigatie care se poate instala pe un laptop (daca exista, habar n-am), dar e mai incomod sa te descurci cu laptopul decat cu un Palm pe care il ai pe bord. Astept propuneri. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
O alta varianta ar fi numai un GPS si sa fac rost de un soft de navigatie care se poate instala pe un laptop (daca exista, habar n-am) exista Autoroute 2007 |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Da, il am instalat de mult timp, dar nu stiam daca stie si de GPS. Vad prin meniuri ca stie. Cred ca asta ramane ca varianta de backup, sa vad de unde gasesc GPS bluetooth acum la un pret cat mai bun. O varianta ok pare a fi http://www.cel.ro/accesorii-pda/adapt-ad-8...sirf-iii-gps-l/ Aveti sugestii mai bune? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 08:08 PM |