IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Am nevoie de niste piese !!!, care ma ajuta ?? 528i ??
madbmw
post Feb 12 2007, 04:10 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: bucuresti sau neptun:))
Member No.: 518
Car: e28
Engine: 2.8 175Cp

Vreau si eu asa...:motorasele ptr geamuri si trapa ...sa le fac si eu electrice cum se zice ..tongue.gif:))
Care e mecanic si poate sa imi puna o cutie manuala ...in loc de aia automata ca s-a bulit ....cu tot cu disc ambreaj ..pedalier ..tot ce trebuie ......
Care ma puate ajuta....in cele 2 probleme ale mele ...sa lase aici un msg ...cu un pretz , de unde este, si cum il pot contacta ..!! MS !!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
madbmw
post Mar 8 2007, 12:47 PM
Post #2

0% BMW corupt

From: bucuresti sau neptun:))
Member No.: 518
Car: e28
Engine: 2.8 175Cp

faza cu motorasele am rezolvat am si eu acum trapa si geamuri fatza electrice tongue.gif:) faza cu butoanele nu sunt originale ...dar alea se pot schimba ...si inca ceva ...cei care cred ca 2-28-le au trase firele ptr geamuri electrice se inseala ....am descoperit eu ..daca ai mufa aia jos in portiera ptr motorasele de la macara ...firele se duc pana in mufa de sub boxa de jos ....(deci sub boxa , daca dai boxa jos , exista o mufa cu niste fire ...acolo o sa desoperi firele negru si albastru care intra in mufa respectiva dar nu continua .) asa ca faza cu instalatia electrica ca e trasa nu exista ...si eu am masina americana modelul american ...

In fine ....acum astept sa imi fac , cutia ....tongue.gif:))

Cu respect !

+Quote Post
enculescusorin
post Jun 1 2007, 03:04 PM
Post #3

beemwe - ist
*

From: Drobeta Turnu Severin
Member No.: 606
Car: 320i E36 coupe
Engine: m50b20 S2

QUOTE (madbmw @ Mar 8 2007, 01:47 PM) *
faza cu motorasele am rezolvat am si eu acum trapa si geamuri fatza electrice tongue.gif:) faza cu butoanele nu sunt originale ...dar alea se pot schimba ...si inca ceva ...cei care cred ca 2-28-le au trase firele ptr geamuri electrice se inseala ....am descoperit eu ..daca ai mufa aia jos in portiera ptr motorasele de la macara ...firele se duc pana in mufa de sub boxa de jos ....(deci sub boxa , daca dai boxa jos , exista o mufa cu niste fire ...acolo o sa desoperi firele negru si albastru care intra in mufa respectiva dar nu continua .) asa ca faza cu instalatia electrica ca e trasa nu exista ...si eu am masina americana modelul american ...

In fine ....acum astept sa imi fac , cutia ....tongue.gif:))

Cu respect !

salut...s-ar putea sa se potriveasca cutia care o am eu...daca te intere da-mi pm, ca eu si asa stau cu ea degeaba ca nu o montez pe masina....

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 09:05 PM