![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am dus azi bmw la vopsitorie si am gasit altu
![]() pozi -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mama daca stau dupa aia mi se face rau .nu vreau nici un ban de la nici unu.eu le fac pt mine si pt cei care le apreciaza.asa va ramane.ideea e ca eu am imprumutat 2000 euro ca sa cumpar masina.si vroiam sa scap de datorie nu de masina.ailipseste interiorul adica fetele de usa consola centrala si comenzile de la caldura.piese banale de fapt .da lipsesc pe e bay am gasit da nu mai am bani sa le cumpar .si asa am pierdut un set complect la 300 euro.in masina nu intra mai mult de 1000 2000 euro.NU SE MAI VINDE.,multumuesc celor care mi au spus sa o tin.adevarati prieteni si colegi de forum.da din cauza voastra o sa stau stresat si o sa o fac pana la urma.da tot nu va plimb daca nu da ti bani la benzina.mersi pt sfat
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
mama daca stau dupa aia mi se face rau .nu vreau nici un ban de la nici unu.eu le fac pt mine si pt cei care le apreciaza.asa va ramane.ideea e ca eu am imprumutat 2000 euro ca sa cumpar masina.si vroiam sa scap de datorie nu de masina.ailipseste interiorul adica fetele de usa consola centrala si comenzile de la caldura.piese banale de fapt .da lipsesc pe e bay am gasit da nu mai am bani sa le cumpar .si asa am pierdut un set complect la 300 euro.in masina nu intra mai mult de 1000 2000 euro.NU SE MAI VINDE.,multumuesc celor care mi au spus sa o tin.adevarati prieteni si colegi de forum.da din cauza voastra o sa stau stresat si o sa o fac pana la urma.da tot nu va plimb daca nu da ti bani la benzina.mersi pt sfat bravo ![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:41 AM |