![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|||||||
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Las pozele sa vorbeasca
![]() Inainte... 6710:E30_20003mic.jpg] Dupa... This post has been edited by butcky: May 24 2007, 09:01 AM -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
||||||
|
|||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
CASE UNDE SPARGI VAZE SI TV-URI nu ursi, si ideea provine din japonia. Ba da imi vine sa sparg ceva da nu sparg e30-uri.
-------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 15-April 07 Member No.: 896 Car: 1602 Engine: m10 ![]() |
ok oameni buni am vazut si eu ce o ajuns fosta mea masina.
super tare cand ma gandesc ca am lucrat o gramada de timp.dar na asta este. bart are dreptate ca problema incepe de la legislatia idoata in romania (altfel nu o dadeam) si cu defrisatul e acceptabil ce sa faci cu ea daca nu ai cum sa o inmatriculezi. un singur lucru nu e ok. decat sa orunci o gramada de piese la gunoi mai bine le dai pe de-a moaca. sunt o gramada de oameni care totusi au nevoie de tot felul de piese, pe care intradevar nu se merita sa dai banii aiurea. oricum si eu am defrisat doua e30 in germania dar niciodata in halul asta. le-am dus la fier vechi (si tabla era varza) dar niciodata nu am stat acolo sa vad cum o strivesc. daca ma credeti, m-ar fi durut inima sa vad asa ceva. fiind un pasionat de e30 nu cred ca e nevoie sa vezi cum inca una nu a reusit sa supravietuiasca. trebe sa va ganditi un pic si la mai incolo cand e30 va deveni un clasic(cu toate ca este deja) eu am acum un 1602.daca va ganditi mai bine, o data au existat multe acum te chinui sa gasesti piese noroc cu bart. FAZIT: deci decat distractie cu flex,si intrat cu masina in ea etc mai bine le dai gratis! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 11:53 PM |