![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
http://www.autovit.ro/html/7/0/7/9/557079.php
Saptamana viitoare ma intalnesc cu omul. Am inteles din discutiile telefonice ca masina ar fi perfecta (cel care o vinde lucreaza la Autotransilvania - BMW - Cluj). Are pe langa volan M si schimbator M luminat...kit M, mie mi se pare superba! ARE carte de service! Are obc (consum, etc), 4 airbag, aer, trapa, scaune sport, motorul e cel de pe e46, etc. This post has been edited by Alexxx: May 25 2007, 03:18 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Pai da, dar motorul asta pentru caroseria pe care o are este extraordinar. Are cuplul maxim la 2.500 RPM si un consum in BUCURESTI care nu sare de 9%, fata de 11 cat am acum!
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
...si un consum in BUCURESTI care nu sare de 9%, fata de 11 cat am acum! pe asta nu o cred!!! mintZi cu nerusinare!!! ![]() ![]() DA MAI LASA-NE BAH NENE CU DISCUTII D'ASTEA DE OAMENI... nu mai zic cum!!! ![]() sa ma scuze ceilalti colegi de forum pt iesire.. nu m-am putut stapani si in legatura cu compactul pe care l-ai avut... unde e suspensia de ///M (acum nu-mi vin altele in minte)??? atat il laudai de parca cine stie ce sooper racheta/avion supersonik era.... lasa-ne nene cu POLIZOARELE tale !!! ![]() ![]() sincer.. eu cred ca nu veneai la intalnire ca NU aveai bani de benzina si ce puteai sa ne zici... ca nu-ti bagi suspenzia de ///M pe piatra aia cubica .. unde culmea... chiar merg emuri si alte AVIOANE gen porsche GT, lambo, ferarri SLRuri etc etc (daca stii ce-s astea?) mai bine nu mai intri dreaq pe forumul asta (sau daca intri doar citesti nu mai postezi) ca numai nervi provoci, chiar nu vezi ca enervezi pe toata lumea sau asa iti place tie sa faci? destul ca deja sunt plin ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 01:27 AM |