![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
http://www.autovit.ro/html/7/0/7/9/557079.php
Saptamana viitoare ma intalnesc cu omul. Am inteles din discutiile telefonice ca masina ar fi perfecta (cel care o vinde lucreaza la Autotransilvania - BMW - Cluj). Are pe langa volan M si schimbator M luminat...kit M, mie mi se pare superba! ARE carte de service! Are obc (consum, etc), 4 airbag, aer, trapa, scaune sport, motorul e cel de pe e46, etc. This post has been edited by Alexxx: May 25 2007, 03:18 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
NPC
Ti-ai format o imagine delicata pe acest forum, dar eu zic ca poti sa o schimbi in bine cu ceva perseverenta si mai mult respect. Totul e sa nu iei totul chiar asa in serios, si sa stii ca multe lucruri sunt digerate mai bine daca sunt spuse pe un ton glumet. Poate ca la inceput vei primi multe reactii acide, dar eu zic sa nu renunti si sa insisti in a schimba in bine parerea pe care ceilalti si-au facut-o despre tine. Mai ales ca vrei sa revii la BMW. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 11:04 AM |