![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
http://www.autovit.ro/html/7/0/7/9/557079.php
Saptamana viitoare ma intalnesc cu omul. Am inteles din discutiile telefonice ca masina ar fi perfecta (cel care o vinde lucreaza la Autotransilvania - BMW - Cluj). Are pe langa volan M si schimbator M luminat...kit M, mie mi se pare superba! ARE carte de service! Are obc (consum, etc), 4 airbag, aer, trapa, scaune sport, motorul e cel de pe e46, etc. This post has been edited by Alexxx: May 25 2007, 03:18 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
OK, a fost o gresala. Am crezut ca vorbesc cu cunoascatori de BMW, dar ma insel.
Sa raspund pe rand: 1 Masina asta nu are nimic in comun cu nici un e36...este din seria fabricata dupa 99 si toate elementele sunt mult mai calitative, are 4 airbaguri in loc de 2, are maneta OBC, are motor de E46, si in general are alta tehnologie (alt sunet in interior, etc) Asadar nea' Folorin: Nu este un simplu ceas, chiar este OBC, care afisaza ceas, temp, consum, km pana ramai fara benzina, etc. Til. Din motivele enumarate mai sus masina asta e alta masina decat ce am avut eu. Este practic un e46 cu caroserie de compact (motorul este mult mai bun decat compactul e36 din 95, etc). Nu pot sa ma abtin sa nu observ rautatea si invidia (probabil ti-ai dori si tu un jaf din ala din 95 cum am vandut eu). Asadar eu nu am vandut un jaf am vandut o masina din 95 iar asta este din 99. Alt motor, N optiuni in plus, etc. george - Nu mai incerca sa dai o nuanta cuvintelor mele doar ca sa iasa ca tine. Nu am spus ca mi-ar fi rusine intr-un e36, am spus ca mi-era rusine ca dintr-un e36 sa JIGNESC pe cineva cu masina noua. Defapt se vede clar, nu trebuie sa fii foarte destept dar cred ca e vorba doar de rautate. DECI: Nu cunoasteti tipul asta de masina...compacturile din 99 si 2.000 nu au nimic in comun cu cele din 92-95-97 (si nici cu restul e36) Eu cred ca voi achizitiona masina asta! NIMENI nu a raspuns la ce am intrebat eu. Nu stiu de ce ma asteptam! This post has been edited by Alexxx: May 25 2007, 06:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 07:06 AM |