![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
daca stie cineva, daca a facut asa ceva, sa scrie aici ce si cum si in ce fel....
azi am avut "placerea" sa aflu ca in RRO nu se mai comercializeaza freon R12 (si sunt in pom si pomul in aer, ambele masini sunt cu R12) si la una din ele am o pierdere care necesita 1-2 completari /an ce ma fac? ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
0726340239 (nu mai stiu cum il cheama pe domnul acela.)Ceva sfaturi in legatura cu ventilatorul ala?
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
0726340239 (nu mai stiu cum il cheama pe domnul acela.)Ceva sfaturi in legatura cu ventilatorul ala? Nu ma princep la sisteme AC, dar nu cred ca e greu de verificat daca ventilator e stricat, nu e legat cu vreo mufa, care pot fi conectat direct la 12V ca sa vezi daca merge? Daca merge pe direct inseamna e un releu de comanda sau cablu stricat, daca nu merge direct la 12V, e stricat ventilator.. Daca nu merge ventilator cand merge AC o sa ai o tempereatura mare la radiator de AC, care poate influenteaza si temperatura / capacitate de racire de la radiator de motor. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 12:54 AM |