![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
In caz ca inca nu ati aflat, PayPal permite acum si romanilor sa-si deschida cont. Eu m-am inscris de ieri, acum astept sa-mi apara pe extrasul de cont de la card un cod de 4 litere pentru a-mi confirma cardul si adresa. Sper sa putem cumpara mai usor acum de pe Ebay diverse chestii pentru masinile noastre
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
MAMAAA CE BUCURIE!!!!!
![]() ![]() ![]() De cind asteptam asta! George, spune-mi si mie o kestie. Eu mi-am facut (imediat ce am citit postul tau) un cont paypal, totul a functionat ok pina la introducerea datelor de pe card. cardul este VISA de la BCR si cind am introdus datele mi-a raspuns sec: "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." Tu cum ai procedat? Ce card ai folosit? Si despre ce verificare / cod de 4 litere este vorba? Eu stiu doar de codul ala de 3 cifre de pe scatele cardului, atit. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
MAMAAA CE BUCURIE!!!!! ![]() ![]() ![]() De cind asteptam asta! George, spune-mi si mie o kestie. Eu mi-am facut (imediat ce am citit postul tau) un cont paypal, totul a functionat ok pina la introducerea datelor de pe card. cardul este VISA de la BCR si cind am introdus datele mi-a raspuns sec: "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." cand a zis asta? mie mi-a mers.. mastercard - raiffeisen cu cifrele cromate cum zicea io's (urasc cromu ![]() Si despre ce verificare / cod de 4 litere este vorba? Eu stiu doar de codul ala de 3 cifre de pe scatele cardului, atit. e vorba de un cod care o sa apara pe foaia care vine lunar (asa e la mine cel putin) cu datele contului.. QUOTE Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a €1.50 EUR charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:35 AM |