![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
In caz ca inca nu ati aflat, PayPal permite acum si romanilor sa-si deschida cont. Eu m-am inscris de ieri, acum astept sa-mi apara pe extrasul de cont de la card un cod de 4 litere pentru a-mi confirma cardul si adresa. Sper sa putem cumpara mai usor acum de pe Ebay diverse chestii pentru masinile noastre
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
MAMAAA CE BUCURIE!!!!!
![]() ![]() ![]() De cind asteptam asta! George, spune-mi si mie o kestie. Eu mi-am facut (imediat ce am citit postul tau) un cont paypal, totul a functionat ok pina la introducerea datelor de pe card. cardul este VISA de la BCR si cind am introdus datele mi-a raspuns sec: "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." Tu cum ai procedat? Ce card ai folosit? Si despre ce verificare / cod de 4 litere este vorba? Eu stiu doar de codul ala de 3 cifre de pe scatele cardului, atit. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:59 PM |