![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
ma poate ajuta cineva cu un reglaj motor,merge cam prost,se accelereaza singur se decelereaza,sta la 1ooo rpm,dupa care ajunge la 1500 rpm,scade iar, si dupa cateva ori se opreste.nu iam facut altceva decat iam schimbat bujiile.daca stie cineva o posibila intalnire.va multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
dupa 500ture parca isi ia zborul.cred ca se intinde mai mult.nu stiu trebuie sa vin sa vedeti si voi.unde va strangeti duminik si la ce ora?
dupa 5000 ture m-am exprimat gresit am pastrat aceeasi injectie.sa schimb si toata admisia de la celalat motor?acm dupa 5000 ture parca trage bine. masina asta am luat-o de la unul din turnu magurele:B-19-WUG,are nr.de inmatriculare ,mi-au spus multi baieti ca o cunosc foarte bine,ca prin 2003,2004 era nr.1 la curse.nu prea a fost ingrijita ,dar eu nu vreau sa ma dau la curse cu ea vreau so fac pt.mine si din cauza asta va intreb tot felul de chestii,urmeaza sa o bag la facut,tinichigerie,vopsitorie etc.din pacate am avut probleme cu motorul,acm ceva mai mici cu asta.cred ca merg sa planez chiuloasa cealalata,a lui si o pun pe aia.dar o sa vin la intalnire sa o vedeti si voi. This post has been edited by radu: May 8 2007, 06:16 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:29 AM |