![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Ma intrebam cam cat de complicat ar fi sa schimb mocheta din interior. Cum se pot realiza 'umflaturile' acelea de pe la imbinari ?
-------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
de la bmw, nu poate sa fie o avere si merita pentru ca e originala si te tine plus de asta nu stiu daca o sa poti tu sa fabrici o mocheta care sa semene macar cu cea facuta de bmw... si daca nu iese bine o sa te enervezi de cate ori o vezi si va arata urat...
-------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
de la bmw, nu poate sa fie o avere Pe Real Oem apare la 500+ USD ... Pret eronat ? Nu stiu dar nu vreau sa ma gandesc cat imi vor cere cei de la Bavaria pe ea. si merita pentru ca e originala si te tine plus de asta nu stiu daca o sa poti tu sa fabrici o mocheta care sa semene macar cu cea facuta de bmw... Cum adica ? Ce ar avea mocheta de BMW in plus ? Rezistenta la uzura ? Poate. Dar am zis deja ca o sa caut una rezistenta si mochetele care sunt in comert sunt pe calitati, grosimi, etc. Culoare ? Am deja mostre din culorile originale folosite si o sa aleg una cat mai apropiata. Feston ? Stiu vreo 2 locuri in care pot sa-mi faca. Singura grija care mi-o fac este in legatura cu 'umflaturile' acelea, si in special cu rest-pedal-ul, dar vad eu cum fac, eventual o ud, o pun pe un calapod presata pana se usuca si tot o sa iasa ceva, daca nu la fel, macar cat mai apropiat. si daca nu iese bine o sa te enervezi de cate ori o vezi si va arata urat... Asta cam asa e ... ![]() @Til: este exact ce ma gandesc si eu. Nu am putut s-o desfac de tot sa ma uit dar cred ca nu are. Si oricum, stiu la obor un raion unde sa vand numai bureti ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:21 AM |