![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 1 Joined: 7-January 07 Member No.: 511 Car: e28 Engine: 2.8 175CP ![]() |
ma nevoie de bani urgent ....o dau si in rate ..2-3 rate.....
Bmw are asa ...geamuri fata , trapa ,oglinzi ELECTRICE...motoru e super bun !!! Impozit platit in totalitate pe 2007 ...sunt al 2-lea proprietar ....merita vazuta ....sincer !!!! ...cine vrea sa o vada si este interesat ..contactati-ma ori aici ..ori pe mess la :marius_neptun sau la tel 0724982846....sincer si pe bune singura proglema la masina este ca are cutia bulita ....POATE o si dezmebrez ..dar nu se merita e motor american pe ea super masinutza ....doar incercatzi si va asigur ca nu o sa regretati !!! O sa pun si niste poze zilele astea !!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
.... si trebuia sa-si faca 2 X useri si sa dea si 2 X anunturi???
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
.... si trebuia sa-si faca 2 X useri si sa dea si 2 X anunturi??? ![]() Nu spun ca a procedat corect. Dar dupa primul anunt, am stat de vorba pe messenger. El vroia nu stiu ce tuning la masina, care facea din E28 un avion. Si am zis ca unei astfel de masini ii sta mult mai bine asa clasic, cum este ea din fabrica. I-am sugerat ca daca tot vrea sa isi tuneze masina, mai bine i-ar pune un kit de M5 sau de M535i, ca poate gaseste si el cum am gasit eu. Era destul de entuziasmat de idee. Chiar i-am spus ca atunci cand imi voi vopsi masina, as putea sa incerc sa faca o matrita respectivul la service auto, ca sa poata avea toti kit de M535i, cum am eu. Dar si la mine sunt probleme cu banii de vopsit, si mai am multe de facut la masina, asa ca, tot aman acest lucru. Nu stiu poate intre timp, a dat omul de vreun necaz, si acum vrea sa o vanda. Oricum nu prea a avut cine stie ce feedback la celalalt post, si poate din acest motiv a recurs la aceasta masura. Nu zic ca a procedat corect. Oricum el singur ne poate lamuri despre acest lucru. This post has been edited by reactor_share: May 1 2007, 02:20 PM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:17 AM |